Baby you are beautiful… special pentru Fetele Norocoase

Baby you are beautiful…  special pentru Fetele Norocoase

Replica asta este celebra. Am auzit-o la multi barbati care o folosesc atunci cand vorbesc cu mine. Cred ca in ultima vreme am auzit-o in fiecare zi si ma bucur ca sunt aprteciata de sexul opus. Carei femei nu ii place sa auda ca este frumoasa si ca este totul in viata unui barbat?

Fetele Norocoase Iasi primesc mereu declaratii de dragoste din partea celor cu care vorbesc si unele au inspiratia de a le nota pe o hartie si de a le pune frumos la pastrare in sertarasele lor. Imi place foarte mult cand mi se zice ca sunt minunata si imi place ca primesc declaratii de dragoste.

Ma gadeam acum sa impartasesc una din ele, pentru ca si eu primesc de la multi dintre ei declaratii siropoase, tandre, obraznice, delicate nu stiu care din ele ar fi mai indicata sa fie scrisa…. Fetele Norocoase Iasi au asteptat mult sa povestesc despre admiratorul meu si acum este randul meu sa le fac pe plac.

Cred ca cea mai faina dintre ele am primit-o de la un tip sa ii zicem D, care traieste undeva in state si care se pare ca ramas impresionat de felul meu de a fi. Am sa traduc cateva randuri pentru voi fetelor.

„Sunt atat de multe complimente pe care as vrea sa ti le fac insa nici unul nu ar putea sa te descrie complet. Am atat de multe sa iti spun, insa mi-e frica sa nu par superficial in ochii tai. Uneori am impresia ca mirosi la fel ca vechiul meu parfum a carui sticla o tin si acum intre hainele mele. Alteori te vad imbracata in camasile pe care dezbrac cand ajung acasa. Stiu ca ne despart multe si ne apropie la fel de multe si am nevoie doar de tine ca imi completez viata……”

Cam atat am sa va dezvalui. Este mult mai lung mesajul, insa vreau sa il pastrez pentru mine. Nu va suparati nu?  Am dezvaluit mult mai multe randuri Fetelor Norocoase de pe forum care au vrut sa stie tot ce am vorbit cu el, insa nu am putut sa le spun. Am preferat sa mai raman si eu cu ceva asa pentru sufletul meu.

Cand am scos la iveala scrisorica minuntata primita de la el pana si sefa noastra, Mihaela Aioanei, a vrut sa stie cine este fanul meu si ce anume scrie pe hartia din plicul parfumat in care se gasea o mica bijuterie. Ghiciti ce, era bratara lui pe care o purta mereu si pe care a preferat sa o vada la mine.

Acestea sunt clipele minunate de care ma bucur  si pe care nu le regret nici un moment.

This entry was posted in fete-norocoase. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>