Cat de bine se cunosc fetele norocoase?

Cat de bine se cunosc fetele norocoase?

Ma uitam zilele trecute la un articol despre prietenie, intr-o revista si m-a pus pe ganduri. Intitulat “Cat de bine il cunosti pe cel de langa tine?” am inceput sa ma gandesc la mine si la fetele norocoase.

Daca stau si analizez sunt atat de multe lucruri pe care le consideram de suprafata, incat am uitat ca eu si ele ne cunoastem de foarte mult si am impartasit tot felul de experiente, placute si neplacute. Ca orice fata, femeie, am zile bune si zile rele si am tendinta sa comport diferit in functie de cum ma simt.

Apoi mi-am amintit ca fetele au fost aproape de mine cand am avut problem, dar si atunci cand am avut reusite.  Daca nu le-ar fi pasat, nu s-ar fi implicat. Am fost placut suprinsa cand am vazut cate una venind la mine, intrebandu-ma daca sunt bine sau daca vreau ceva, cand ele se duceau sa isi cumpere diverse lucruri.

Intr-adevar, acum ca stau si ma gandesc, au fost multe ocazii cand eu si ele am vorbit despre probleme de relatie,  probleme in familie, dar si cand am avut zile frumoase si reusite. Am avut parte de multa caldura din partea lor si intelegere si mai ales suport emotional.  Nu este usor sa ceri ajutor, dar daca o faci cu siguranta fetele norocoase stiu sa il ofere.

Ca mai toate femeile  ne consumam mai mult, si am avut si eu ocazia de a discuta cu cateva dintre ele care se simteau nesigure si nu aveau cu cine vorbi despre ce li se intampla. Am ajuns sa ma inteleg foarte bine cu ele si sa fim exact ca surorile.

Uneori am impresia ca ma cunosc ele mai bine decat ma cunosc eu insami. De multe ori parca ma citesc fara sa trebuiasca sa le zic nimic si sunt atente sa nu ma supere daca ma vad un pic nervoasa sau schimbata in vre-un fel. Ma intreaba daca sunt bine si daca vreau sa fiu lasata in pace, iar eu le apreciez pentru finetea de care dau dovada.

Fetele norocoase din iasi sunt cu totul si cu totul speciale, prietene adevarate si bune sfatuitoare la orice problema care intrevine. Mereu discutam cand avem si noi conflicte starnite din mici neintelegeri. In loc sa le prelungim, incercam sa le rezolvam pe loc si sa uitam de ele pentru a ne putea  bucura una de compania celeilalte.

 

This entry was posted in fete-norocoase. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>