Cum se mai rasfata Fetele Norocoase?

Cum se mai rasfata Fetele Norocoase?

M-am rasfatat astazi la cu un parfum. Am zis ca daca tot am luat banutii, ca am terminat ziua si am primit partea mea, sa ma rasfat cu ceva super simplu si frumos. Un parfumel.

Stii magazinul acela din mall cu parfumuri la vrac? Ei bine este magazinul meu number one. De acolo imi cumpar parfumuri super faine atunci cand vreau sa am ceva mic in poseta. De obicei imi cumpar parfumuri la 100 de ml de firma care sunt foarte bune si persistente, insa vreau ceva de purtat in geanta asa ca imi iau parfumele din acestea la sticlute mici.

Nu se compara cu un parfum de la Davidoff sau alte marci din acestea super cunoscute, dar sunt ok. Le-am dus si pe Fetele Norocoase pe acolo si au fost incantate de multitudinea de nuante si esente care mai de care mai incantatoare pentru simturi.

Cel putin mie, imi place un parfum care are in el esente tari si in acelasi timp delicate. Imi plac aromele florale si ma simt exact ca o floare cand folosesc un astfel de parfum. Cred ca oricare dintre Fetele Norocoase ar trebui sa se simta ca o floare delicata si in acelasi timp puternica si cu impact asupra celorlalti. Bucuria, de a fi femeie si de a fi alaturi de Fetele Norocoase Iasi ,o simt din plin si ma bucur de ea in orice moment.

De curand mi-am luat un parfum Lalage Covane ce are o aroma florala, orientala plina de individualism si parfumul este incredibil de seducator. Este o adevarata incantare pentru simturi si te poarta in lumi mirifice create speacial pentru tine. Fetele Norocoase Iasi au fost primele care au observat ca mi-am luat un alt parfum in ultimile doua saptamani.

Ce sa fac, chiar daca am foarte multe mereu simt ca parca mai lipseste ceva. Am primit acum o luna de la sefa mea, Mihaela Aioanei, un parfum foarte frumos pe care il folosesc la ocazii speciale pentru ca e foarte scump. Multumesc Mihaela pentru cadoul minunat. Voi pune poza cu el pe forumul fetelor norocoase curand. Imi place sa ii multumesc de fiecare data cand imi aduc aminte, pentru gestul minunat.

Fetele Norocoase Iasi sunt si ele un parfum foarte scump, greu accesibil, care iti incanta simturile si te face sa visezi mai mult decat este permis. Ma gandesc, oare, cum ar fi un parfum facut de Fetele Norocoase, ce ar avea in el si cum anume ar trebui folosit si in ce situatii….hmmmm….interesant. Voi ce parere aveti?

 

 

 

This entry was posted in fete-norocoase. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>