Distractie la maxim vineri seara

Distractie la maxim vineri seara 

Oo da, asta suna de-a dreptul „erotic” vorba unei persoane pe care o cunosc :) ).  Numai cand ma gandesc cata bataie de cap o sa imi dea garderoba, deja ma simt ca o printesa razboinica. O sa arate „minunat” camera mea dupa ce termin de ales hainutele  margelutele si tot arsenalul special creat pentru petreceri.

Le-am rugat pe Fetele Norocoase din Iasi sa ma ajute si eu sa le ajut pe ele. Mergem mai multe in seara asta la distractie macar atat sa faca pentru mine. Of, tare greu e sa te decizi, mai ales la haine si la pantofi. Ba se asorteaza ba nu se asorteaza, ba sunt diferiti la culoare, ba, ba ,ba….

Eeee, e  nebunie curata nu altceva. Mereu ma gasesc prinsa in situatii de acest gen cand nu ma pot decide si parca nimic din ce am in garderoba nu se mai potriveste cu incaltarile si gentile mele.  Abia astept sa ne distram, nu ca nu am avea parte de distractie pe saturate.

In fiecare zi merge sa te distrezi alaturi de cei ca tine, mai ales daca sunt Fetele Norocoase din Iasi. Imi place sa merg cu ele in locurile in care ma simt cel mai bine si sa le am aproape. Suntem toate cele mai bune prietene si ne place sa ne bucuram de viata asa cum ar trebui.

Deci ne facem de cap diseara, vai vai am vreo doua rochii, vreo patru perechi de pantofi sa nu ami zic de genti din care trebuie sa aleg plus o groaza de lucrusoare de pregatit. Sa imi fac parul, unghiile, sa nu mai zic de machiaj care dureaza cel putin o ofra. Asta e, cand vrei sa fii cea mai faina trebuie sa iti acorzi timp pentru toate.

Vreau sa surprind pe toata lumea in seara asta si treebuie sa iasa totul cat mai bine. Imi aleg atent cu ce ma imbrac si le rog pe forum pe Fetele Norocoase Iasi sa ma critice, sa imi zica ce anume nu se potriveste ca sa nu am surprize neplacute in timpul petrecerii.

Cel mai critic ochi il are sefa noastra, Mihaela Aioanei, ea stie exact ce sa ne spuna si ne explica unde anume gresim cand ne alegem tinuta. Mda….multe de pregatit, putin timp pentru a ma pregati asa ca trebuie sa ma misc ca un titirez si cu viteza sunetului sa ma pregatesc de seara cea mare.

Am fugit. Pa, pa va pup. :*

This entry was posted in fete-norocoase. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>