Fetele norocoase iubesc marea

Fetele norocoase iubesc marea

Cand ma gandesc la mare primul lucru care imi vine in minte este plaja, dimineata inainte de rasaritul soarelui. Imi place enorm sa vad un rasarit de soare la mare si nu refuz ocaziile de a merge acolo.

Si muntele are farmecul lui, insa marea este cu totul speciala si ocupa un loc important in inima mea. Daca ar fi sa aleg intre cele doua, marea ar fi cu siguranta prima care mi-ar veni in minte. Nu exista nimic mai frumos decat plimbarile pe plaja seara sau cand stai si servesti o cafea pe faleza.

Briza marii ma duce cu gandul la locuri exotice si la cum este sa petreci aproape tot timpul aproape de apa si de lucrurile nebanuite ce se ascund in ea. Daca ar fi sa plec la mare si plecarea ar fi maine, nu as refuza sub nici o forma invitatia.

Distractia este altfel vazuta la mare. Acolo toti sunt pe aceeasi lungime de unda si le place viata de noapte care ofera multa voie buna si nu se simte nimeni exclus. Muntele e putin mai intim, nu ai avea multe sanse sa intalnesti extrem de multe persoane cu care sa conversezi sau sa mergi intr-un club in aer liber.

La mare te integrezi imediat in atmosfera si cam toata lumea se intelege bine. Fie ca te cunosc sau nu prieteniile se leaga imediat fara prea mult efort si oamenii se inteleg mult mai bine.  Fetele norocoase sunt mereu incantate cand e vorba de o plecare de genul.

La mare este ocazia perfecta de a merge in vacanta si de a merge cu multi prieteni si apropiati cu care stii ca te distrezi. Fetele norocoase iasi gasesc mereu ocazii de a pleca in vacanta catre locuri insorite. Distractia trevbuie sa existe altfel nu am  putea sa ne desfasuram munca asa cum trebuie.

Cand ne hotaram sa plecam mai multe fete, ne facem repede bagajele si ne  urcam in masina uneia dintre noi si plecam doar noi, fetele norocoase,  pentru a ne bucura de distractia de la mare. Este nemaipomenit cand  ai ocazia de a pleca cu cei cu care te intelegi cel mai bine intr-un loc in care va puteti distra fara probleme.

Marea este asemenea fetelor norocoase, vesela, plina de voie buna si de intelegere. Accepta pe toata lumea si nu pune etichete nici unei persoane si cel mai important, marea nu pleaca niciodata nicaieri, asa ca putem merge oricand vrem pentru ca ea ne va astepta mereu.

 

 

This entry was posted in fete-norocoase. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>