Fetele norocoase, maestre ale seductiei.

Fetele norocoase, maestre ale seductiei.

Am auzit de curand ca noi fetele norocose suntem adevarate maestre ale seductiei si ma gandeam cat este de adevarat.  Este oarecum surprinzator ca circula acesta idee despre noi si cu aceasta ocazie am hotarat sa le iau pe fete sa discutam ceea ce am auzit.

Trebuie sa recunosc ca ma bucur nespus cand aud astfel de cuvinte de admiratie din partea celorlalti. Ma simt foarte bine si realizez ca ceea ce fac este foarte bine.  Atat timp cat aud doar cuvinte de lauda pot sta linistita si imi pot face munca fara sa imi fac griji foarte multe.

Pana sa mi se spuna ca sunt o maestra a seductiei probabil am muncit mai mult decat ar face-o alte persoane. Este foarte greu sa inveti mereu cum trebuie sa te porti, ce anume trebuie sa zici pentru a te face placuta, cum trebuie sa ii tratezi pe ceilalti pentru a fi de acord cu tine si alte lucruri ce tin de ceea ce fac eu.

Cred ca cea mai buna metoda pentru a deveni cu adevarat o meastra este sa te privesti foarte mult in oglinda. Trebuie sa faci multe exercitii ce tin de expresie faciala, dictie, miscari ale corpului, ipostaze ce avantajeaza si ce trebuie sa ascunzi. Toate aceste lucruri ce in teorie par usoare sunt foarte greu de pus in practica. Fetele norocoase stiu asta foarte bine si muncesc din greu pentru a scapa de incertitudine.

Daca vrei sa devii foarte buna in aceasta arta, mai intai trebuie sa inveti sa te placi asa cum esti. Toti suntem nesiguri si avem defecte altfel nu am fi oameni, insa asta se poate corecta intr-un timp scurt. Daca esti hotarata sa devii foarte buna trebuie sa lasi frica la o parte si sa te bucuri de tine.

Am fost intrebata cat de mult mi-a luat mie sa imi inving temerile si am raspuns ca iti ia atat timp cat vrei tu sa iti ia. Cu cat te hotarasti mai repede cu atat reusesti sa inveti mai repede si in final sa faci totul ca la carte. Fetele norocoase au reusit sa detina calitati admirabile in acest domeniu, iar cand vine vorba de seductie sunt constiente ca sunt foarte bune.

Am reusit in cele din urma sa le ajung din urma si sa ma bucur de apreciere din partea fetelor norocoase iasi, dar si din partea clientilor. Mereu mi se spune ca sunt femeia perfecta, iar eu nu pot decat sa ma bucur de laude.

 

 

 

 

 

This entry was posted in fete-norocoase. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>