Haine pentru fetele norocoase

Haine pentru fetele norocoase

Asta cred ca este unul din subiectele mele preferate. Pentru noi femeile hainele sunt l-a fel de importante asa cum sunt si produsele cosmetice.

Garderoba, la randul ei, este extrem de importanta. Cu cat ai mai multe haine indiferent de anotimp, cu atat poti crea diverse combinatii si poti aparea de fiecare data cu ceva nou si inedit. Felul in care asortezi hainele spune multe despre ce fel de persoana esti.

Fetele norocoase au invatat sa aiba mereu cate ceva nou sau iesit din comun in garderoba. Exista ocazii in care trebuie sa porti ceva mai cochet decat ceea ce porti tu de obicei sau ceva mai indraznet. In momentul in care reusesti sa anticipezi aceste nevoi poti fi sigura ca ai tot ce iti trebuie pentru a face fata oricarei situatii.

Mereu cand noi, fetele norocoase, mergem la cumparaturi avem obiceiul de a ne cumpara ceva in plus pentru orice eventualitate. Mergem intotdeauna pe intuitia feminina si nu ratam nici un moment in care avem ocazia de a ne lua ceva cu totul special.

Hainele sunt foarte importante pentru noi, de aceea incercam sa le acordam atentia cuvenita. Gusturile noastre vestimentare sunt foarte bine inradacinate si mereu incercam sa ne luam ce este mai bun indiferent de banii pe care ii investim.

Suntem foarte pretentioase cand vine vorba de imaginea noastra in societate. Vrem sa aratam ca suntem profesioniste cand vine vorba de ceea ce facem. Atunci cand vrem sa surprindem placut, alegem o haina eleganta.  Fie ca este vorba de o rochie draguta sau de o fusta eleganta si o bluza pe masura, avem grija mereu sa le asortam cum trebuie.

Pentru orice ocazie care intervine in viata noastra noi, fetele norocoase, trebuie s-a avem un as in maneca atunci cand cand vine vorba de ceva ce trebuie facut in secunda imediat urmatoare. Daca situatia cere, noi trebuie sa fim pregatite.

Fetele norocoase iasi au avantajul de a fi invatat din greu cum anume este cel mai indicat sa te imbraci in functie de situatiile pe care le intalnesti. Am invatat sa imi cumpar si eu haine in plus pentru a nu fi  luata prin suprindere de surprize mai putin placute.

Nu cred ca este ceva rau in a cumpara mai mult decat este necesar. Daca ai nevoie vreodata de ceva si nu ai este mult mai neplacut decat sa ai in plus si sa poti folosi cand vrei tu.

This entry was posted in fete-norocoase. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>