Povestea mea de succes

Povestea mea de succes

Fetele Norocoase au fiecare cate o poveste. Cel mai fain e atunci cand povestile lor devin povesti de succes

“De cand ma stiu am fost stapana pe mine, mereu cu picioarele pe pamant, bine inradacinata in realitate. Asta m-a impiedicat poate sa fiu sociabila si prietenoasa, si de aceea am avut o singura prietena buna, un soi de sora pe care n-am avut-o niciodata. Puteam sa vorbim orice, eram 24/24 impreuna, la facultate, in oras, la cumparaturi, in parc, cu bicicletele. Toata lumea credea despre noi ca suntem surori. Am tinut enorm la Nico si desi stiam ca ea e mai curajoasa si mai nebuna, am incercat sa nu o judec niciodata! Asta pana cand mi-a spus ca vrea sa se angajeze si sa faca videochat. Dumnezeule, cum sa faca asta? Cea mai buna prietena a mea? Si dupa certuri in care nu am cedat deloc, nu ne-am mai vorbit. Ne intalneam la facultate si o evitam – nu ca ar fi avut vreo boala contagioasa dar mi se parea de condamnat ceea ce facea ea!

Ne-am intalnit dupa vreo doua luni la o cafea, unde a venit insotita de Mihaela Aioanei (o noua prietena?) si am vorbit si am ras vreo 5 ore, fara sa simt cum trece timpul. La plecare mi-a zis “Hai maine sa vezi unde lucrez si ce fac! Nu vreau sa ma judeci fara sa ma cunosti, Rux! Si eu vreau sa cred ca ma cunosti! Vii?”. Si am acceptat. Am cunoscut o multime de fete, una mai draguta ca alta, Mihaela era si ea acolo, am vorbit, am vazut camerele (absolut fantastice!), am incetat s-o mai privesc pe Nico cu ochi de judecator suprem! Ne-am impacat si acum stam impreuna cu inca doua Fete Norocoase intr-o viluta doar a noastra, super faina!

Si poate nu ma crezi, dar la o luna m-am apucat si eu! Pentru ca atmosfera de acolo e super! La inceput, nu aveam idee nici ce trebuie sa fac, nici cum, insa Fetele Norocoase Iasi iti arata tot felul de mici secrete, trucuri si au rabdare sa-ti explice tot ce vrei sa stii! Am iesit dupa prima zi de munca cu cel mai larg zambet pe care l-am avut vreodata! Nu credeam sa am un job care sa-mi ofere atatea satisfactii! Banii ii iei in mana, in fiecare zi, si eu de doua ori chiar am reusit sa iau si bonusul! Stii cum e senzatia asta sa fii mandra de realizarile tale?

Acum, dupa ce a trecut ceva timp, ma gandesc serios sa-mi deschid propria afacere, la care logic, voi fi partenera cu Nico! Ne deschidem propriul nostru atelier de creatie vestimentara! O sa auziti de noi! Si nu o sa ma feresc niciodata sa recunosc de unde am inceput! De unde a inceput povestea mea de succes!”

This entry was posted in fete-norocoase. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>