Sunteti superfaine

Fetele Norocoase sunt superfaine

Cum sa nu fim superfaine, doar suntem femei minunate!!! Suntem destepte si asta ne aduce cele mai mari castiguri. Unde mai pui ca aratam si superbine.  Aceasta  combinatie mortala se numeste simplu: Fetele Norocoase.

Suntem cat se poate de normale. Nu avem nimic in plus fata de tine, numai ca noi am descoperit o metoda super easy care iti aduce banii de care ai nevoie si care te scapa de complexe. Adevarul e ca poti sa faci cam ce iti doresti atunci cand ai banutul tau si nu mai trebuie sa te imprumuti la prieteni, rude, prieten si mai stiu eu cine.

Those days are long gone.  Acum, principala mea grija e sa imi fac pe plac cat mai mult posibil si sa ma bucur de ceea ce realizez.  Poti ajunge super usor acolo unde suntem si noi, Fetele Norocoase Iasi, daca esti cat de cat dezinhibata. Nu trebuie sa iti faci griji ca nu te vei descurca.

Pe forumul fetelor norocoase te invatam fel si fel de trucuri si ai sa vezi ce fain e atunci cand te intreaba lumea daca te machiezi in fiecare zi la salon. Tu stiind deja din trucurile pe care le folosesc  fetele de la noi, poti spune ca ai fost la salon sau poti spune ca tu esti profesionista care face toata treaba.  Misto nu-i asa? Tu ce le-ai zice? ;;)

continuarea aici

This entry was posted in fete-norocoase. Bookmark the permalink.

One Response to Sunteti superfaine

  1. Pingback: Fetele super faine | blog fetele norocoase iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>