Ziua se schimba in bine la Fetele Norocoase :D

Ziua se schimba in bine la Fetele Norocoase :D

Bine v-am regasit pe forumul fetelor norocoase Mrrr!! Imi vine sa zgarii! La propriu! =)) Ziua de azi a inceput cam aiurea. Sa vezi: ma trezisem, pregatisem o cafea pe care urma sa o beau imediat ce ieseam de la dush. Ma duc eu sa imi iau portzia de prospetime de dimineatza. Mi-am cumparat un gel de dus nou de la Johnson care miroase absolut incredibil si abia asteptam sa il inaugurez, normal!!

Ok, eram eu la dus, cantam, eram fericita, urma sa merg la studio, la Fetele Norocoase, sa mai fac ceva banutzi!! Tot vreo 750 de lei, daca se poate, ca si ieri! :D

Deodata… poc! S-a luat curentul! Scurt si la obiect =))) Acum rad, dar pe moment nu a fost funny deloc. Aveam 4 probleme mari:

  • Daca a picat curentul, inseamna ca centrala mea termica nu mai are cu ce sa functioneze si o sa trebuiasca sa continuu dusul cu apa rece. K Ughh!!
  • Eram cu spume pe mine si in par si trebuia sa ma clatesc cumva!
  • Apoi, trebuia sa ma usuc rapid pe par, sa chem un taxi si sa plec spre studio!
  • Era intuneric si eu stateam suparata in dus, mai ceva ca un copil emo!! =))

Mi-a dat emotzii si palpitatzii vreo 10 secunde! Apoi, yesss, a venit inapoi! Dupa ce am terminat de facut dus, dar fix dupa aceea, s-a luat din nou lumina!! >:P Poftim, cum sa ma usuc pe par acum?!? Am parul lung si des, se usuca foarte greu si nu pot sa ies cu el ud afara pentru ca racesc! Trebuia sa ma si grabesc, sunt foarte punctuala intotdeauna, mai ales cand merg la Fetele Norocoase!

Am inceput sa ma imbrac si sa ma machiez rapid, dar nu aveam cum sa ma usuc pe par! Cum sa plec asa?!?! Dureaza 6-7 ore sa se usuce parul asta des al meu! J) Fac private chat-uri cu parul ud, ce Dumnezeu?!?! J)

Fix cand incepeam sa ma gandesc la varianta de a-mi usca parul ca la tzara cu prosopul, a venit curentul!! Yessss, baby, good work!!… M-am grabit si mi-am uscat parul rapid ca sa nu se ia iarasi curentul! Dar nu s-a mai luat pana am plecat eu la studio. Wheeww…

Uuhh, fain mi-a inceput ziua, nuh?! Cu adrenalina, ca sa ma bage in priza pentru toata ziua. Nahh, stii cum se zice: Fetele Norocoase sunt cele mai Norocoase, dar si lor li se poate intampla sa ramana pe intuneric in dus!! :D :D :*

Mi-a purtat noroc intamplarea de dimineatza totusi. Mica mea aventura m-a bagat asa de fain in priza incat azi am castigat chiar bine! 795 de lei!! Aproape 800 de lei in doar 7 ore!! Hmmm… poate penele alea de curent chiar mi-au prins bine! >:D< :**:*:

 

 

This entry was posted in fete-norocoase. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>